Big Mac wrap

Ingrediënten
- 4 wraps
VULLING
- 250 g gehakt
- 2 g zout
- 2 g zwarte peper
SAUS
- 100 g mayonaise
- 15 g geraspte gele ui
- 1 augurk
- 1,5 g zout
- 2 g kristalsuiker
- 35 g mosterd
- 10 ml azijn
EXTRA
- cheddar kaas
- plakjes augurk
- sla
Bereiding
Doe het gehakt in een diepe kom. Voeg de zwarte peper en zout toe. Meng het samen tot een geheel. Doe het gehakt in de pan en bak het gaar.
Rasp de augurken en ui. Doe de mayonaise in een diepe kom. Voeg de mosterd, azijn, suiker, zout, geraspte ui en augurk toe. Meng alle ingrediënten samen tot een geheel.
Snijd de augurk in plakjes en de sla niet al te groot.
Neem een wrap en smeer er wat saus op. Leg er wat sla op gevolgd door een plakje cheddar kaas. Verdeel er wat gehakt op. Maak het af met wat saus en plakjes augurk. Vouw de wrap dicht.
Doe de big mac wraps onder de gril voor een paar minuten.
Bon appétit!
