Bloemkoolrijst met kip en pesto

Recept voor 2 personen
Tijd: 30 min.  

Ingrediënten

  • 500 gram bloemkoolrijst
  • 2 eetlepels pesto
  • 1/4 paprika
  • 1-2 kipfilets
  • 2 bosuien/lenteuien
  • 1-2 theelepels cajunkruiden (of andere kruiden)

Bereiding

Snijd de kip in blokjes en breng deze op smaak met de kruiden. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipblokjes gaar.

Snijd de bosuien in ringen en de paprika in blokjes. Giet een scheutje olie in een pan en bak de bosuien aan. Voeg na circa 2 minuten de geraspte/fijngemalen bloemkool toe. Bak de bloemkool ongeveer 5-6 minuten. Ik vind het lekker om de paprikablokjes er rauw bij te serveren maar je kunt ze natuurlijk ook meebakken.

Na 5-6 minuten is de bloemkool klaar, voeg de kipblokjes nog even toe om het geheel om te warmen. Voeg ook de pesto toe en meng alles goed door elkaar.

Tip: voeg vooral meer groenten toe als je dat lekker vindt!

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin