Brioche crostini met garnalen

Recept voor 2 personen

    Ingrediënten:
  • 2 plakken briochebrood
  • 25 ml slagroom
  • 1 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1 tl tabasco
  • 1 hand verse bieslook
  • 100 g Hollandse garnalen
  • 1 handje gesneden ijsbergsla


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 150 graden. Snijd de plakken briochebrood doormidden en bak 15-17 minuten af in de oven tot ze krokant zijn.

Klop vervolgens de slagroom lobbig met een garde. Voeg dan de mayonaise, ketchup en tabasco toe en breng op smaak met peper en zout.


Snijd de bieslook fijn en voeg de helft hiervan samen met de garnalen toe aan het roommengsel.

Leg een beetje ijsbergsla op de crostini's, verdeel hier de garnalencocktail overheen en maak af met de rest van de bieslook.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin