Brood met ei

Recept voor 2 stuks

Ingrediënten 

  • 2 sneetjes brood
  • 2 eieren
  • Stuk of 6 cherrytomaatjes of 1 grote tomaat
  • 3 a 4 plakjes ontbijtspek of bacon
  • paar takjes bieslook
  • snuf peper 

Bereiden

Bak het ontbijtspek in de pan krokant en laat op een keukenpapiertje uitlekken. Druk met een glas een rondje uit het brood. Leg de sneetjes brood (samen of een voor een) met de broodrondjes in de pan bak een zijde 2 minuutjes. 

Draai het brood om en breek het eitje in het midden van het rondje. Voor een veilige versie breek je ei eerst in een kommetje en giet je daarna voorzichtig in het gat. Voeg een snufje peper toe aan het ei en laat tot gewenste vorm stollen. Snijd ondertussen de tomaatjes in kleine stukjes. 

Neem de broodrondjes uit de pan en snijd ze in de vorm van een hartje. Leg het brood met eieren op een bord. Schep wat van de tomatensalsa er op en verkruimel de krokante bacon er over. Bestrooi met wat bieslook en leg het hartje van brood er bij. 

Bon appétit! 

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin