Chocolade panna cotta met cantucciroom

Ingrediënten

  • 2 blaadjes witte gelatine
  • 300 ml volle Chocomel
  • 4 cantuccini (Italiaanse amandelbiscuits)
  • 8 el opgeklopte slagroom in beker

Bereiden

  1. Laat de blaadjes gelatine weken in koud water. Verwarm op laag vuur 2 el chocolademelk in een steelpan (per 4 personen).
  2. Neem de steelpan van het vuur. Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in de warme chocolademelk. Meng met de rest van de chocolademelk en schenk in glaasjes of bekertjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
  3. Hak de koekjes grof en schep door de slagroom. Verdeel de cantucciniroom over de panna cotta en serveer.

Bon  appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin