Chocoladetaart

Ingrediënten
- 100 gram biscuitjes
- 60 gram gesmolten roomboter
- 150 gram pure chocolade
- 150 gram melk chocolade
- 25 gram roomboter
- 2 eetlepels appelstroop
- 50 gram ongebrande noten mix
- 50 gram gedroogd fruit (tutti frutti)
- handje mini marshmallows
- handje unicorn mix
- Springvorm van 18 cm
Bereiding
Bekleed de springvorm met bakpapier.
Doe de biscuitjes in een afsluitbaar zakje en verkruimel ze, door er met een deegroller op te slaan. Meng de kruimels met de gesmolten roomboter. Verdeel de kruimels over de bodem van de springvorm en druk aan met een lepel. Zet de springvorm in de koelkast tot gebruik.
Smelt de pure chocolade, melkchocolade, de roomboter en de appelstroop au bain marie. Schenk het gesmolten chocolademengsel in de springvorm. Strooi de noten, het gedroogde fruit, de marshmallows en de unicorn mix over de chocolade.
Laat de chocolade hard worden in de koelkast dit zal ongeveer 2 tot 3 uur duren. Haal de chocolade taart vervolgens uit de springvorm.
Bon appétit!
