Courgette rolletjes

Ingrediënten
- 2 courgette
- 250 gram ricotta
- 150 gram parmaham
- 5 eetlepels pijnboompitten
- Zout en peper
- 1 klein scheutje olijfolie
- Kaasschaaf
Bereiden
Rooster pijnboompitjes in een pan tot ze goudbruin zijn, ongeveer 2 minuten. Meng de pijnboompitjes met de ricotta.
Snijd de courgette met een kaasschaaf of mandoline in dunne plakken. Besmeer de plakken met een dun laagje olijfolie en bestrooi ze met een snufje peper. Verhit een (grill) pan en bak de plakken courgette 2 a 3 minuten. f.
Laat ze iets afkoelen en leg er dan een door de lengte doorgesneden halve plak parmaham op. Besmeer de plakjes courgette met de mix van riccota en pijnboompitten en rol ze op.
Prik ze vast met een prikker en serveer op een leuk schaaltje.
Bon appétit!
