Courgetti met kipgehakt uit de oven

Recept voor 2 personen

    Ingrediënten: 

  • 200 g kipgehakt
  • 1 knoflookteentje
  • 200 g tomatensaus
  • 2 el Italiaanse kruiden
  • 300 g courgetti
  • 70 g geraspte mozzarella


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Breng het kipgehakt op smaak met peper en zout. Draai hier vervolgens balletjes van.

Pel en pers de knoflook.

Verhit een scheutje olie in een diepe koekenpan en bak de knoflook kort aan. Voeg vervolgens de tomatensaus en Italiaanse kruiden toe en laat enkele minuten pruttelen.

Verhit een scheutje olie in een andere koekenpan en bak de balletjes ongeveer 6 minuten aan.

Doe de tomatensaus in een ovenschaal samen met de kipgehaktballetjes en de courgetti. Hussel goed door elkaar en maak af met de mozzarella on top.

Zet de ovenschaal 10-12 minuten in de oven tot de courgetti en kipgehaktballetjes gaar zijn.

Verdeel de courgetti over twee borden.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin