Flammkuchen met rauwe ham

Recept voor 1 kuchenIngrediënten:

  • 260 g flammkuchendeeg op rol
  • 200 gram crème fraîche
  • 150 gram prosciutto (rauwe ham)
  • 1 rode ui
  • 1 bol mozzarella
  • 100 gram zongedroogde tomaatjes
  • peper en zout naar smaak
  • rucola
Bereiden:

Verwarm de oven voor tot 220 °C. Rol het deeg uit op de bakplaat en bestrijk het met de crème fraîche - laat rondom een rand van 2 cm vrij.

Beleg de flammkuchen met de plakjes prosciutto, stukjes mozzarella, uienringen en zongedroogde tomaatjes. Breng nog wat extra op smaak met peper en zout.

Bak de flammkuchen 15-18 minuten op 230 °C. Nadat de flammkuchen uit de oven komt verdeel je er wat rucola over.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin