Flammkuchen met zalm

Recept voor 1 kuchen

Ingrediënten:
  • 260 g flammkuchendeeg op rol
  • 200 g crème fraîche
  • 2 grote rode uien
  • 2 el kappertjes
  • 1 schaal Jumbo & Jamie Oliver 'Winning' peper-citroenzalm (100 g)
  • 50 g rucola

Bereiden:

Verwarm de oven voor tot 220 °C. Rol het deeg uit op de bakplaat en bestrijk het met de crème fraîche - laat rondom een rand van 2 cm vrij.

Pel de rode uien, snijd elke ui in 8-12 partjes en verdeel ze over de deegbodem. Laat de kappertjes uitlekken en strooi ze erover. Scheur de zalm in stukjes en verdeel ze rommelig tussen de uien. Bak de bodem in ongeveer 15 min. knapperig en goudbruin.

Neem de flammkuchen uit de oven, snijd hem in stukken en serveer ieder stuk met wat rucola erop.


Bon appétit!  
© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin