Frikandelbroodjes

Recept voor 4 personen
- Ingrediënten:
- curry of ketchup voor erbij
- 4 tl fijne mosterd
- 1 ei losgeklopt
- 1 rol vers bladerdeeg vierkant
- 2 frikandellen voor in de oven in 2 stukken gesneden
Bereiden:
Verwarm de oven op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een met bloem bestoven werkblad en snijd in 8 gelijke stukken (4 over de breedte en 2 hoog). Smeer op 4 plakjes een eetlepel mosterd en leg een halve frikandel er op. Bestrijk de randjes met wat losgeklopt ei.
Snijd in de overige 4 plakjes bladerdeeg plakken inkepingen over de breedte. Leg deze plakjes op de onderkanten en druk voorzichtig de zijkanten aan met een vork. Smeer de bovenkant in met ei en bak op een bakplaat met bakpapier, ongeveer 20 minuten. Laat afkoelen op een rooster. Serveer met lekkere curry of ketchup.
Bon appétit!
