Fusilli met groentesaus en gehaktballetjes

Recept voor 4 personen

    Ingrediënten: 

  • 300 g fusilli
  • 1 el olijfolie
  • 250 g soepballetjes rund
  • 450 g macaroni & spaghettipakket
  • 140 g tomatenpuree
  • 400 ml tomatenblokjes
  • 3 el tomatenketchup
  • 80 g geraspte kaas 48+ pittig


Bereiden:

Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit intussen in een hapjespan de olie en bak de soepballetjes 3 min. Voeg het groentepakket toe en bak 3 min. mee. Doe er de tomatenpuree bij en bak 1 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en de ketchup toe en breng de saus aan de kook.

Giet de pasta af en meng door de saus. Verdeel de pasta over 4 borden en bestrooi met de kaas.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin