Geitenkaassalade met parmaham en krietjes

Ingrediënten

  • 4 eetlepels vloeibare margarine
  • 700 g panklare krieltjes
  • 1 krop sla
  • 1 appel
  • 55 g walnoten
  • 8 eetlepels vinaigrette de Dijon (fles a 500 ml)
  • 100 g Coppa di Parma (parmaham)
  • 1 plak geitenkaas (ca. 140 g)

Bereiden

In pan margarine verhitten en krieltjes in 10-12 min. bruinbakken. Sla schoonmaken, in kleine stukken scheuren en wassen. Appel schillen, klokhuis verwijderen en appel in blokjes snijden. Sla, appel, walnoten, krieltjes en vinaigrette mengen en over vier borden verdelen. Van ham stukjes snijden en over sla verdelen. Geitenkaas boven sla verkruimelen.

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin