Gevuld stokbrood met kip en kaas

Recept voor 2 stokbroden

    Ingrediënten:

  • 2 afbak stokbroden
  • 2 tomaten
  • 100 gr kipreepjes
  • geraspte kaas
  • 2 el creme fraiche
  • peper
  • 1 tl basilicum


Bereiden:

Begin met het voorverwarmen van de oven. Controleer voor de juiste oventemperatuur de verpakking van het afbak stokbrood. 

Hol de stokbroden uit, maar laat de randen en de bodem intact. 

Besmeer de randen en de bodem met een dun laagje creme fraiche. Leg vervolgens de kipreepjes in het stokbrood. Snijd de tomaten in kleine blokjes en bestrooi met een beetje basilicum en een snufje peper. Doe dan de tomatenblokjes in het brood en strooi er wat geraspte kaas over. 

Bak de gevulde broodjes circa 10 minuten in de oven, controleer nog even de verpakking voor de juiste oventijd.


Voor de variatie: besmeer de binnenkant met pesto. Snijd de tomaten en mozzarella in plakjes. Vul het stokbrood met tomaat en mozzarella.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin