Gnocchi caprese

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 500 g gnocchi
  • 2 el olijfolie
  • 500 g kerstomaatjes gehalveerd
  • 75 g slamelange met rucola
  • 1 bosje basilicum blad geplukt
  • 2 bollen buffelmozzarella uitgelekt, in stukjes
  • zeezoutvlokken en zwarte peper
  • extra vergine olijfolie
Tip: ook lekker met verse spinazie voor extra groente.


Bereiding

Breng een grote pan water aan de kook. Kook hierin de gnocchi 1 minuut, giet af en laat uitlekken.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Bak hierin de gnocchi in 6-8 minuten rondom goudbruin en knapperig. Schud de gnocchi in een grote mengkom.

Schep de kerstomaatjes, de slamelange en het basilicumblad erdoor. Verdeel het gnocchimengsel over kommen en verdeel de stukjes buffelmozzarella erover. Strooi er zeezoutvlokken en zwarte peper overheen. Besprenkel met wat extra vergine olijfolie.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin