Gnocchi met courgette en spekjes

Recept voor 4 personen
Ingrediënten:
- 2 rode uien
- 1 kg gnocchi
- 110 g verse kruidenboter met knoflook
- 250 g gerookte spekreepjes
- 2 courgette
- 2 tenen knoflook
- 2½ g komijnzaad
- 20 g verse selderij
Bereiden:
Verhit ondertussen de hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes in 5 min. krokant op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de courgettes in blokjes van 2 cm en de tenen knoflook
fijn. Voeg de courgette, knoflook en het komijnzaad toe aan het spek en
bak nog 6 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en
eventueel zout.
Snijd de selderij fijn en meng de helft met de gnocchi. Schep de gnocchi om met de groente, verdeel over de borden en garneer met de rest van de selderij.
Bon appétit!
