Gnocchi met pesto, groenten en geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gram gnocchi
- 300 gram cherrytomaten (gehalveerd)
- 200 gram haricot verts
- 150 gram zachte geitenkaas
- 100 gram veldsla
- 50 gram pijnboompitten
- 4-6 eetlepels groene pesto
- (olijf)olie, boter, zwarte peper, zout
Tip: je kan ook kip toevoegen.
Bereiding
Breng een steelpannetje met water en een snuf zout aan de kook. Kook hierin de haricots verts beetgaar en spoel ze af onder de kraan.
Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan.
Verhit daarna een beetje olijfolie en een klontje boter in de koekenpan en bak de gnocchi ca. 8 minuten.
Voeg dan de sperziebonen toe, bak even kort mee. Voeg dan de cherrytomaten toe, pesto en de geitenkaas.
Schep om en verdeel over twee borden.
Garneer met de veldsla en pijnboompitten. Voeg naar smaak nog een beetje peper en zout toe. Eet smakelijk!
Bon appétit!
