Gnocchi met spekjes en erwten

Recept voor 4 personen

Ingrediënten 

  • 800 gram gnocchi
  • 220 gram erwten
  • 50 gram rucola
  • 1 rode ui
  • 250 gram spekjes
  • 250 ml crème fraiche
  • 120 gram geraspte kaas
  • Een paar takjes verse peterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • Een handje kaassnippers 

Bereiden

Bak de spekjes in een droge pan en laat ze na 2 minuten bakken even uitlekken in een vergiet. Schep de spekjes hierna weer in de pan en laat ze bakken totdat ze gaar en knapperig zijn.

Snipper de ui en pers de knoflook en voeg deze samen met de erwten toe aan de spekjes. Laat alles even doorbakken.

Maak de saus aan door de crème fraiche en de geraspte kaas samen in een pannetje te verwarmen. Breng op smaak met wat peper en zout.

Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de gnocchi dan toe aan de pan met de spekjes en roer de saus erdoorheen.

Roer als laatste de rucola erdoorheen en serveer met wat verse peterselie en kaassnippers.

Bon appétit! 

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin