Havermout met gebakken banaan

Ingredienten voor 1 portie
- 360 ml amandelmelk
- 60 g havermout
- 1 banaan
- 1/2 tl kaneel
- 2 tl honing + wat extra voor garnering
- 1 handje amandelen
- 1 el notenpasta wij gebruiken amandel
Bereiding
Doe de amandelmelk in een pannetje en breng aan de kook. Zodra de amandelmelk kookt voeg je de havermout toe. Laat 2 minuten pruttelen.
Snijd de banaan doormidden en prak één helft. Voeg dit toe aan de havermoutpap. Roer goed door tot een egaal mengsel. Snijd de andere helft van de banaan in de lengte in door. Bestrooi met de kaneel.
Verwarm de honing in de pan en bak de banaan in 2 minuten aan beide kanten goudbruin. Voeg de amandelen toe en bak deze 2 minuten mee.
Doe de havermoutpap in een kommetje en maak af met de banaan, de amandelen, de notenpasta en wat extra honing.
Bon appétit!