Ijstaart met rood fruit

- Ingrediënten:
- 2 handen kokossnippers
- 200 g aardbeien
- 200 g frambozen
- 1 vanillestokje
- 400 ml gecondenseerde melk
- 4 el fijne kristalsuiker
- 500 ml slagroom
- 300 g kokoskoekjes
- 200 g ongezouten roomboter
Bereiden:
Bekleed een bakvorm met bakpapier en vet de randen in.
Smelt de roomboter in een pannetje en maal ondertussen de kokoskoekjes fijn in de keukenmachine.
Doe de gemalen kokoskoekjes in een kom en giet de gesmolten boter erbij. Kneed dit door elkaar.
Klop de slagroom samen met de kristalsuiker op. Roer de gecondenseerde melk hierdoor.
Schraap met een een mesje het merg uit het vanillestokje en roer dit ook door het slagroommengsel.
Snijd het fruit in kleine stukken en roer dit er ook door.
Verdeel het koekjesmengsel over de bodem van de bakvorm. Druk aan met de achterkant van een lepel en zorg dat de randen 3 tot 4 cm hoog zijn.
Giet het slagroommengsel over de bodem.
Zet de taart minstens 4 uur in de vriezer.
Haal de taart uit de vriezer. Bestrooi met extra rood fruit en de kokossnippers. Laat de taart een half uur staan voordat je hem serveert.
Bon appétit!
