Italiaanse stoofschotel

Recept voor 4 personen

    Ingrediënten:

  • 2 el olijfolie
  • 2 sjalotten
  • 1 tl knoflook
  • 6 Worstjes
  • 200 g sperziebonen
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 50 g groene olijven zonder pit
  • 400 g tomatenstukjes
  • 1 el gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 scheut rode wijn
  • 100 g pastaschelpjes
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  • 400 g borlotti bonen 

Bereiden:

Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de sjalot,de knoflook en de worstjes.

Voeg de sperziebonen, de cherrytomaatjes, de olijven, de tomatenblokjes met vocht, de Italiaanse kruiden, de rode wijn en de pastaschelpjes toe.

Doe de deksel op de pan en laat dit zachtjes 8 min. stoven.

Breng het op smaak met wat peper en zout en roer af en toe door. Voeg de laatste 3 min. de Borlotti bonen toe.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin