Italiaanse wraprolletjes met salami en kaas

Ingrediënten

  • 4 tortilla wraps (20cm)

  • 150 g naturel roomkaas (Philadelphia bijvoorbeeld)

  • 150 g jong belegen kaas in plakjes
  • 100 g salami broodbeleg
  • 2 tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 rode ui
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1/2 tl gedroogde oregano
  • 1/2 tl chilipeper
  • Beetje sla naar keuze 

Bereiden

Meng 150 gr naturel roomkaas met 1 tl gedroogde basilicum, 1/2 tl gedroogde oregano, 1/2 tl chilipeper, 1/2 ragfijn gesneden rode ui, 2 geperste (of ragfijn gesneden) tenen knoflook en een snuf zout tot een gladde kruidenkaas.

Snijd 2 tomaten in hele dunne plakjes.
Neem een tortilla wrap en beleg deze met het kruidenmengsel. Beleg vervolgens met een paar plakjes salami en met de (jong belegen) kaas.
Plaats hierop de plakjes tomaat en wat (fijne) sla. Rol de wrap nu stevig dicht en wikkel in aluminiumfolie. Voor het beste resultaat laat je het minimaal een uurtje opstijven in de koeling.
Snijd de rolletjes in de gewenste dikte, maar zeker niet te dik. 

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin