Kip shoarma bowl

Recept voor 2 personen

Ingrediënten 

  • 300 gr kipreepjes
  • 1 eetlepel shoarmakruiden
  • ½ komkommer
  • 1 avocado
  • 2 pitabroodjes
  • 1 kleine courgette
  • 125 gr cherrytomaatjes
  • Handje ijsbergsla

Knoflooksaus:

  • 1 eetlepel citroensap
  • 1 eetlepel olie
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt

Bereiden

Bak de pitabroodjes af in de oven. Kruid de kip met de shaormakruiden. Snijd de courgette in plakjes, bestrijk met olie en bestrooi met een snufje peper en zout en grill ze in een (grill)pan. Bak de kip shoarma in een pan gaar.

Snijd de komkommer, tomaatjes en avocado in stukjes. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus door elkaar. Verdeel de kip shoarma, komkommer, avocado, courgette, tomaatjes en ijsbergsla mooi over 2 kommen (of borden). Serveer met de knoflooksaus en pitabroodjes.

Bon appétit! 

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin