Kletskoppen met mascarpone en fruit

Recept
voor 4 personen
Ingrediënten
- 150 gram mascarpone
- 100 ml. slagroom
- 1 pak kletskoppen
- 200 gram bosvruchten(diepvries is prima)
- 2 eetlepels suiker
- 1 pakje chocoladesticks o.i.d. voor garnering
Bereiding
Doe de
slagroom met 1 eetlepel suiker in een kom en klop deze niet al te stijf.
Doe de mascarpone in een kom en voeg de helft van de slagroom toe.
Zeef het fruit en vang het vocht op in een kom.
Roer het fruit door het mascarponemengsel en laat enkele uren opstijven in de
koelkast.Laat het opgevangen vocht inkoken met wat suiker zodat er een sausje ontstaat. Leg op ieder bord een kletskop met daar bovenop een schepje van de
mascarponeroom.
Daar bovenop weer een kletskop en garneer het geheel af met de saus en het
chocoladestokje.
Bon appétit!
