Kletskoppen met mascarpone en fruit

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 150 gram mascarpone
  • 100 ml. slagroom 
  • 1 pak kletskoppen 
  • 200 gram bosvruchten(diepvries is prima) 
  • 2 eetlepels suiker 
  • 1 pakje chocoladesticks o.i.d. voor garnering

Bereiding

Doe de slagroom met 1 eetlepel suiker in een kom en klop deze niet al te stijf.
Doe de mascarpone in een kom en voeg de helft van de slagroom toe.
Zeef het fruit en vang het vocht op in een kom.
Roer het fruit door het mascarponemengsel en laat enkele uren opstijven in de koelkast.Laat het opgevangen vocht inkoken met wat suiker zodat er een sausje ontstaat. Leg op ieder bord een kletskop met daar bovenop een schepje van de mascarponeroom.
Daar bovenop weer een kletskop en garneer het geheel af met de saus en het chocoladestokje.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin