Knakworstjes in bladerdeeg met kaas

Recept voor 16 worstjes

    Ingrediënten:

  • 1 rol Tante Fanny Vers Bladerdeeg 270 g
  • 16 knakworstjes
  • 80 kaas, geraspt
  • 1 tl paprikapoeder
  • Zout en peper gemalen
  • 1 ei, geklutst, om te bestrijken


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 220° C boven-/onderwarmte. Haal het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast.

Het deeg met het meegerolde bakpapier uitrollen en vanaf de breedte in 2 cm. brede stroken snijden.

De kaas op smaak brengen met peper, zout en paprikapoeder.

De deegstroken per stuk om een knakworstje draaien. De worstjes op een met bakpapier belegde bakplaat leggen en insmeren met ei en bestrooien met de geraspte kaas.

De knakworstjes in het midden van de oven in 12 - 15 min. goudbruin bakken.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin