Komkommergazpacho met avocado

Recept voor 4 personen
Ingrediënten
- 1,5 komkommer
- 1 avocado
- 50 gr gerookte zalm
- 5 gr munt
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 theelepels yoghurt
- peper & zout
- 1 teentje knoflook
Bereiden
Snijd de komkommers in grove plakken en de avocado in plakken. Doe dit in de keukenmachine of blender en voeg ook munt, peper, zout en het teentje knoflook toe. Bewaar een paar mooie blaadjes munt voor de garnering. Meng tot een grove massa en voeg beetje bij beetje de 2 eetlepels olijfolie toe.
Snijd de zalm in reepjes.
Serveer de komkommersoep in 4 glaasjes en voeg in elk glaasje een theelepel yoghurt toe en wat gerookte zalm. Maak af met de overgebleven blaadjes munt.
Bon appétit!
