Carpaccio in een glaasje

Recept voor 8 personen

Ingrediënten:

  • 120 gr carpaccio
  • 40 gr rucola
  • 2 eetlepels parmezaanse kaas
  • 2 eetlepels geroosterde pijnboompitjes

Dressing:

  • 1 flinke eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel truffelolie
  • 1 eetlepel azijn
  • ½ theelepel honing
  • zwarte peper naar smaak

Bereiden:

Meng in een kommetje de ingrediënten van de dressing tot deze egaal is. Neem de glaasjes en verdeel eerst de rucola over de glaasjes, dan de carpaccio en vervolgens de dressing. 

Maak de glaasjes af met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes.

Deze salade is makkelijk vooraf te maken. Serveer in dat geval de dressing apart.


Bon appétit! 

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin