Frittata met kip en puntpaprika

Recept voor 3 tot 4 personen
Ingrediënten:
- 350 gr kipfilet
- Klein bosje verse peterselie
- 2 puntpaprika's
- 5 eieren
- 100 ml melk
- 75 gr geitenkaas
- peper en zout
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiden:
Verwarm de oven op 200 graden. Verhit de olijfolie in een pan en bak de kip rondom licht bruin.
Snijd de puntpaprika in blokjes en bak 3 minuten mee met de kip.
Klop ondertussen de eieren met de melk door elkaar in een kom, gebruik hiervoor een garde. Breng het eiermengsel op smaak met een snuf peper, zout en voeg de peterselie toe. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie (of boter).
Schep de kip en paprikablokjes in de ovenschaal. Giet het eierenmengsel er over en verdeel de geitenkaas er over.
Bak de frittata 30 minuten in de oven.
Bon appétit!
