Lemon curd cheesecake ijs

- 500 ml slagroom
- 300 gram lemon curd
- 300 gram roomkaas
- 300 ml gecondenseerde (kokos)melk
- 15 bastogne koeken
Bereiden:
Zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Doe de slagroom, 150 gram lemon curd, de roomkaas en 300 ml gecondenseerde (kokos)melk in een kom en mix net zo lang tot je een stevige, romige massa hebt. Dit duurt 5 - 10 minuutjes, dus het is het handigst met een mixer.
Breek 10 bastogne koeken in stukjes en zet een cakevorm (30 cm) klaar. Beleg de cakevorm met bakpapier.
Giet 1/3e van het ijsmengsel in de cakevorm. Lepel de helft van de
overgebleven lemon curd (150/2= 75 ml) erover en swirl erdoor met een
satprikker. Strooi de helft van de stukjes bastogne erover en herhaal
het bovenstaande proces.
Verdeel voorzichtig de laatste laag van het cheesecakemengsel erover, swirl de laatste lemon curd erdoor en top af met de resterende bastogne koekjes. Zet een nacht in de vriezer.
Bon appétit!
