Mexicaanse lasagne

Recept voor 3 personen

    Ingrediënten: 

  • 1 rode paprika
  • 3 takjes platte peterselie
  • 300 g gehakt
  • 300 g mais
  • 400 g tomatenblokjes
  • 6 (meergranen)wraps
  • 400 g crème fraîche
  • 100 g geraspte belegen kaas


Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de paprika in kleine stukjes en hak de peterselie fijn.

Verwarm een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de paprika en het gehakt gaar.

Voeg de mais en tomatenblokjes toe en roer goed door. Laat 2 minuten pruttelen.

Vet ondertussen een ovenschaal in met olie en bedek de bodem met twee wraps.

Schep hierop de helft van de saus, gevolgd door de helft van de crème fraîche en wat peterselie. Herhaal deze stap en eindig met de laatste twee wraps. Strooi de geraspte kaas over de bovenkant van de lasagne.

Bak de lasagne zo'n 15 minuten in de oven, totdat de kaas gesmolten is.



Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin