Mexicaanse wraps
Recept voor 4 personen
- Ingrediënten:
- 8 tortilla wraps
- 1 zakje taco kruiden of andere Mexicaanse kruiden
- 1 gesnipperde ui
- 1 teen knoflook, geperst
- 500 rundergehakt
- 1 courgette in blokjes
- 1 rode paprika in blokjes
- 250 gram champignons in blokjes
- blikje mais (150 gram)
- 1 blik tomatenblokjes
- geraspte kaas
- 125 ml zure room
- verse koriander
Bereiden:
Fruit ui in een beetje olie. Voeg de knoflook toe en rul daarna het gehakt. Doe achtereenvolgens de taco kruiden, de courgette, paprika , champignons, mais en tomatenblokjes erbij. Laat 20 minuten pruttelen op zacht vuur.
Bereid de tortilla wraps volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Smeer de tortilla in met een beetje zure room. Vouw de tortilla wraps en doe er een servetje omheen. Zet de wraps eventueel in een beker en vul de wrap met de gehaktsaus.
Garneer met kaas en eventueel verse koriander.
Bon appétit!
