Mini oreo cheesecake

Recept voor 6 glaasjes
Tijd: 15 min.
Ingrediënten
- een rol oreokoekjes à 154 gram
- 200 gram monchou
- 500 ml geklopte slagroom
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel kaneel
Bereiden
Meng de monchou met de suiker en het kaneel en klop dit iets luchtig. Meng de slagroom hier voorzichtig doorheen. Neem 6 kleine glaasjes waar een oreokoekje mooi past in de bodem van het glas. Vul je glaasjes met 2 oreokoekjes. Verdeel je monchou-slagroommengsel over de 6 glaasjes. Verkruimel wat oreokoekjes ter decoratie. Laat je mini oreo cheesecake's even 2 uur opstijven in de koelkast.
Voor de variatie kan je speculaasjes gebruiken in plaats van oreo koekjes. Verkruimel de speculaasjes dan voordat je het als bodem gebruikt.
Bon appétit!
