Mini oreo cheesecake

Recept voor 6 glaasjes
Tijd: 15 min. 

Ingrediënten

  • een rol oreokoekjes à 154 gram
  • 200 gram monchou
  • 500 ml geklopte slagroom
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel

Bereiden

Meng de monchou met de suiker en het kaneel en klop dit iets luchtig. Meng de slagroom hier voorzichtig doorheen. Neem 6 kleine glaasjes waar een oreokoekje mooi past in de bodem van het glas. Vul je glaasjes met 2 oreokoekjes. Verdeel je monchou-slagroommengsel over de 6 glaasjes. Verkruimel wat oreokoekjes ter decoratie. Laat je mini oreo cheesecake's even 2 uur opstijven in de koelkast.

Voor de variatie kan je speculaasjes gebruiken in plaats van oreo koekjes. Verkruimel de speculaasjes dan voordat je het als bodem gebruikt.

Bon appétit! 

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin