Orzo met bacon en geitenkaas

Recept voor 2 personen

Ingredienten:

  • 150 g orzo (ook wel riso genoemd)
  • 100 g bacon
  • 2 rode paprika's
  • 100 g geitenkaas
  • 4 el rode pesto
  • handje rucola


Bereiden:

Bereid de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

Verhit een koekenpan en bak de bacon in een droge koekenpan in zo'n 5 minuten krokant.

Verwijder de zaadlijsten uit de paprika en snijd in blokjes. 

Bak de paprika de laatste 2 minuten mee met de bacon. 

Roer de bacon, de paprika, de pesto en 75 gram van de geitenkaas door de orzo en verdeel over 2 borden. Maak af met de rest van de geitenkaas.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin