Orzo ovenschotel met spinazie en tomaat

Recept voor 1 taart
- Ingrediënten:
-
100 g Parmezaanse kaas
- 150 g cherrytomaatjes
- 350 g spinazie
- 150 g orzo
- 1 groentebouillonblokje
- lekker met blokjes salami of chorizo
- Of voeg gehaktballetjes toe, die garen in de oven.
- lekker met geroosterde pijnboompitjes on top
Bereiden:
Verwarm de oven op 180 graden.
Los het bouillonblokje op in 300 milliliter kokend water.
Snijd de spinazie grof en snijd de tomaatjes doormidden.
Meng de spinazie met de orzo, bouillon, tomaatjes en de helft van de Parmezaanse kaas en doe in een ovenschaal. Bak ongeveer 55-60 minuten in de oven. Schep tussendoor een paar keer goed door.
Zet de oven op de grillstand. Bestrooi de ovenschotel met de overige kaas en zet nog 5 minuten onder de grill.
Bon appétit!
