Pasta Carbonara

Ingrediënten

  • een pakje kookroom
  • 100 gr spekjes
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 200 gr kastanjechampignons
  • snufje zwarte peper en een snufje zout
  • 3 el parmezaanse kaas
  • 150 gr pasta bijvoorbeeld spaghetti

Bereiden

Zet een pan water op en kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Snipper het uitje, snijd de champignons in plakjes en snijd de knoflook fijn. Giet een klein scheutje olie in een pan fruit het uitje met de knoflook aan. Pas op dat de knoflook niet aanbrand! Voeg na 2 minuten de champignons toe en bak dit 3-4 minuten mee. Voeg daarna de spekreepjes toe en bak deze ook 3-4 minuten totdat ze gaar zijn. Voeg daarna de kookroom, parmezaanse kaas en zwarte peper toe. Even goed mengen en zet vervolgens het vuur uit. Meng de gekookte pasta met de saus en strooi eventueel nog een beetje extra parmezaanse kaas er overheen. 

Ook lekker om met rucola te serveren.

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin