Pasta met kipgehakt en courgette

Recept voor 4 personen
- Ingrediënten:
- 400 gr pasta
- 400 gr kipgehakt
- 250 ml kookroom
- 4 tl tijm
- 2 tl rozemarijn
- 1 ui
- 2 teen knoflook
- 1 courgette
- 1 rode paprika
- handje geraspte kaas
- 50 gr rucola
- zout en peper
Bereiden:
Kook de pasta volgens de instructies op het pak.
Snipper de ui, snijd de paprika en snijd de courgette in stukjes. Snijd de knoflook fijn.
Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul met een snufje zout en peper. Voeg daarna de ui, paprika, courgette, knoflook en kruiden toe en bak dit een minuut of 5. Vervolgens kan de room erbij en laat je het geheel nog 5 minuten pruttelen. Voeg een hand geraspte kaas toe, meng alles door elkaar en als de kaas gesmolten is, zet je het vuur uit.
Meng de pasta door de saus. En serveer de pasta met wat rucola.
Tip: je kan de kipgehakt ook vervangen door salami.
Bon appétit!
