Pasta met verse spinazie en zalm

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 gram penne
  • 250 gram warm gerookte zalm
  • optie: handje pijnboompitjes
  • 600 gram verse spinazie
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 pakje roomkaas met groene kruiden (150 gr)
  • olijfolie om in te bakken
  • peper en zout

Bereiding

Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.

Verwarm olie in een hapjespan en fruit hier de ui met de knoflook in. doe hierna de spinazie erbij en laat het slinken.
Doe de roomkaas bij het spinaziemengsel en verwarm dit even mee. Breng op smaak met zout en peper.

Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan. Als de pijnboompitjes geroosterd zijn zet je ze apart in een kommetje.

Meng de pasta door het spinaziemengsel en voeg erna de warm gerookte zalm toe.

Verdeel tot slot de pijnboompitjes door de pasta.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin