Perziktaartjes (makkelijk)

Recept voor 8 taartjes

    Ingrediënten:

  • 3 perziken
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 2 el abrikozenjam
  • 2 el poedersuiker

Bereiden:

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Verwijder de pitten van de perziken en snijd ze in halve maantjes.

Snijd elk plakje bladerdeeg in 4 repen en plak steeds twee repen verticaal aan elkaar met een beetje water.

Meng de abrikozenjam met 1 eetlepel warm water en smeer de jam over het bladerdeeg. Verdeel de plakjes perzik over het ingesmeerde bladerdeeg.

Rol het bladerdeeg op zodat je een roosje krijgt. Leg de perziktaartjes met de platte kant naar beneden in een muffinvorm en bak ze zo'n 20-25 minuten in de oven.

Laat de taartjes afkoelen en bestuif voor het serveren met wat poedersuiker.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin