Pizzaflappen

Ingrediënten voor 2 personen
- 8 plakjes bladerdeeg
- 2 tl Provençaalse kruiden
- 1 paprika
- 1 bol mozzarella
- 100 g passata
- 50 g geraspte kaas
Bereiding
Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Meng de passata samen met de Provençaalse kruiden in een kommetje. Verdeel ongeveer 1 eetlepel tomatensaus per vel bladerdeeg. Houd hierbij de randjes van het deeg vrij. Snijd de paprika en mozzarella in stukjes.
Verdeel de paprika en mozzarella over de flappen. Verdeel dit over één hoekje van de flappen, zodat je ze straks goed dicht kunt vouwen. Vouw de flappen diagonaal met de punten naar elkaar toe dicht. Vouw de randjes naar binnen en druk deze goed aan. Bestrooi de bovenkanten met wat geraspte kaas.
Bak de pizzaflappen 15 minuten in de oven.
Bon appétit!
