Rijst met paksoi en kiphaasjes

Recept voor 4 personen

    Ingrediënten:

  • 300 g Lassie basmatirijst (pak à 750 g)
  • 1 zak babypaksoi (2 stuks)
  • 350 g scharrelkiphaasjes
  • 1 tl gemalen koriander
  • 1 tl gemalen komijn
  • 2 el olie
  • 250 g sugarsnaps
  • 200 g satésaus 


Bereiden:

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de onderste 2 cm van de stronkjes paksoi, haal de blaadjes los en was ze.

Bestrooi de kiphaasjes met de koriander en komijn en breng op smaak. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in ca. 6 min. gaar. Keer regelmatig.

Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de paksoi en sugarsnaps op hoog vuur in ca. 5 min. gaar. Breng op smaak.

Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de rijst over 4 diepe borden. Schep er de groenten naast, leg er de kip op. Serveer met de satésaus.

Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin