Rijstsalade

Recept voor 4 personen
Ingrediënten
- 200 g pandanrijst
- 150 g doperwten (diepvries)
- 1 rode paprika
- 2 stengels bleekselderij
- 2 bosuien
- 310 g mandarijnpartjes (blikje)
- 3 el yoghurtmayonaise
- 1 tl kerriepoeder
- 3 takjes peterselie
Bereiden
Kook de rijst in een pan met water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de doperwten de laatste 5 min. met de rijst mee. Laat de rijst en doperwten afkoelen.
Maak de paprika, bleekselderij en bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op.
Roer in een kom de Yogonaise, 3 el mandarijnsap, kerriepoeder, peper en zout door elkaar. Knip de peterselie erboven fijn. Meng alle ingrediënten van de salade met elkaar.
Bon appétit!
