Rijstsalade

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 200 g pandanrijst
  • 150 g doperwten (diepvries)
  • 1 rode paprika
  • 2 stengels bleekselderij
  • 2 bosuien
  • 310 g mandarijnpartjes (blikje)
  • 3 el yoghurtmayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 3 takjes peterselie

Bereiden

Kook de rijst in een pan met water en zout volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Kook de doperwten de laatste 5 min. met de rijst mee. Laat de rijst en doperwten afkoelen.

Maak de paprika, bleekselderij en bosuitjes schoon en snijd ze in stukjes. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op.

Roer in een kom de Yogonaise, 3 el mandarijnsap, kerriepoeder, peper en zout door elkaar. Knip de peterselie erboven fijn. Meng alle ingrediënten van de salade met elkaar.

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin