Salade met krokante kip

Maaltijdsalade voor 2 personen
Ingredienten:
- 100 g sla naar keuze (1 zakje)
- 100 g cherrytomaten
- 100 g radijsjes (handje)
- 75 ml Griekse yoghurt
- 3 stengels lente-ui
- 2 krokante kipschnitzels (of maak deze zelf)
- 2 eieren
- 1 teen knoflook
- 1 mineola (of mandarijn)
- 1 avocado
- 1/2 limoen (sap)
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 200 graden en bak de krokante kipschnitzels in circa 15 minuten bruin.
Kook ondertussen 2 eieren in 7 minuten hard.
Neem een ruime (sla)kom en doe daar de sla in. Snijd de radijsjes in plakjes, halveer de cherrytomaten, snijd 3 stengels lente-ui in ringen, de mineola in stukjes en de avocado in blokjes. Hussel door de sla.
Doe 75 ml Griekse yoghurt in een kommetje en meng hier 1 geperst of fijn gesneden teentje knoflook door samen met het sap van een 1/2 limoen. Meng 2/3 van de dressing door de salade.
Snijd de krokante kipschnitzels in reepjes en verdeel over de
borden. Verdeel de rest van de dressing over de borden.
Bon appétit!
