Snelle kipwok met paksoi

Recept voor 4 personen

    Ingrediënten:
  • 25 g sesamolie
  • 100 ml zoete chilisaus
  • 400 g kipfilet
  • 3 el wokolie
  • 100 g rode ui
  • 100 g rode paprika
  • 300 g paksoi
  • 200 g chinese kool


Bereiden:

Meng de sesamolie met de helft van de chilisaus. Schep er de kipfiletstukjes door en laat 30 min. marineren.

Verhit de wokolie in een wok. Bak de gemarineerde kipreepjes al omscheppend 1 min.Voeg de ui en de paprika toe en bak nog 1 min. 

Voeg tenslotte de paksoistelen en de Chinese kool toe en roerbak weer 1 min. Schep de resterende chilisaus en het paksoigroen erdoor en verwarm de kipwok nog 2-3 min. tot de kip gaar en de groenten beetgaar zijn. 

Lekker met gekookte witte rijst.

Tip! Serveer de kipwok met eiermie. 
Variatietip: Vervang de kipfilet ook eens door reepjes schnitzel of biefstuk.


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin