Spaghettitaart

Ingrediënten
- 300 gram spaghetti
- zeezout
- 4 bosuitjes
- 8 gedroogde tomaten op olie
- 100 gram zwarte olijven, zonder pit
- 2 teentjes knoflook
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 6 eieren
- 2 dl slagroom
- 200 gram extra belegen kaas, geraspt
- zout en peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de spaghetti al dente (beetgaar) in water met zeezout. Spoel hem meteen daarna met koud water goed af. Snij intussen de bosuitjes in ringetjes, de tomaten in blokjes en de olijven in schijfjes. Neem een beslagkom, knijp daarin de knoflook fijn en breek de eieren erin. Voeg de slagroom en de helft van de geraspte kaas toe en klop alles goed door elkaar. Roer er de bosuitjes, tomaten, olijven en de Italiaanse kruiden door. Schep de spaghetti door het eimengsel. voeg naar smaak zout en peper toe. Neem een ingevette taartvorm met een doorsnede van ongeveer 25 cm. Doe het mengel in de vorm en strooi de rest van de geraspte kaas erover. Bak de spaghettitaart in de oven in 25 minuten goudbruin en gaar.
Bon appétit!
