Spitskool met ham en salie uit de oven

Ingrediënten
- spitskool
- 8 plakjes rauwe ham
- 8 blaadjes salie
- 4 el olijfolie
- 250 g cherrytomaatjes
- 1 snufje peper
- 1 bakplaat met bakpapier
Bereiden
- Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de spitskool in 8 parten. Leg de plakjes ham op een grote snijplank. Leg op de plakjes ham een blaadje salie en een part spitskool.
- Druppel een beetje olie over de spitskool en bestrooi met peper naar smaak. Vouw de ham om de spitskool.
- Verdeel de cherrytomaatjes over de bakplaat. Leg de spitskoolparten ertussen. Besprenkel de spitskool met extra olijfolie en rooster in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
- Verdeel de spitskool over 4 grote borden en schep de tomaatjes erover.
Bon appétit!
