Spitskool met ham en salie uit de oven

Ingrediënten

  • spitskool
  • 8 plakjes rauwe ham
  • 8 blaadjes salie 
  • 4 el olijfolie
  • 250 g cherrytomaatjes
  • 1 snufje peper
  • 1 bakplaat met bakpapier 

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Snijd de spitskool in 8 parten. Leg de plakjes ham op een grote snijplank. Leg op de plakjes ham een blaadje salie en een part spitskool.
  2. Druppel een beetje olie over de spitskool en bestrooi met peper naar smaak. Vouw de ham om de spitskool.
  3. Verdeel de cherrytomaatjes over de bakplaat. Leg de spitskoolparten ertussen. Besprenkel de spitskool met extra olijfolie en rooster in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
  4. Verdeel de spitskool over 4 grote borden en schep de tomaatjes erover.

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin