Tagliatelle met romige garnalen

Recept voor 2 personen

    Ingrediënten:
  • 150 g tagliatelle
  • 200 g garnalen
  • 1 ui
  • 100 g zongedroogde tomaten
  • 300 ml kookroom naar keuze
  • 300 g spinazie
  • 75 g Parmezaanse kaas


Bereiden:

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de garnalen hier 2-3 minuten in. Schep ze daarna uit de pan en zet apart.

Schil en snipper de ui en bak zo'n 2-3 minuten in dezelfde pan.

Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en voeg ook toe.

Voeg hierna de kookroom toe en laat een beetje inkoken.

Voeg daarna in delen de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.

Rasp de Parmezaanse kaas fijn en roer 50 gram door de saus.

Voeg tot slot de garnalen weer toe.

Serveer de tagliatelle met de saus en rest van de Parmezaanse kaas on top. 


Bon appétit!  

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin