Tagliatelle met romige garnalen

Recept voor 2 personen
- Ingrediënten:
- 150 g tagliatelle
- 200 g garnalen
- 1 ui
- 100 g zongedroogde tomaten
- 300 ml kookroom naar keuze
- 300 g spinazie
- 75 g Parmezaanse kaas
Bereiden:
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de garnalen hier 2-3 minuten in. Schep ze daarna uit de pan en zet apart.
Schil en snipper de ui en bak zo'n 2-3 minuten in dezelfde pan.
Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en voeg ook toe.
Voeg hierna de kookroom toe en laat een beetje inkoken.
Voeg daarna in delen de spinazie toe en laat slinken. Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
Rasp de Parmezaanse kaas fijn en roer 50 gram door de saus.
Voeg tot slot de garnalen weer toe.
Serveer de tagliatelle met de saus en rest van de Parmezaanse kaas on top.
Bon appétit!
