Tortellini met roomkaas uit de oven
Recept voor 2-3 personen
- Ingrediënten:
- 220 gr tortellini
- 1 puntpaprika
- 1 rode ui
- 4 el kruidenroomkaas
- 0.5 tl cayennepeper
- 1 tl Italiaanse kruiden
- geraspte kaas
- rucola
Bereiden:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Kook ondertussen de tortellini volgens de instructies op de verpakking. Zelf gebruiken we voor dit recept tortellini met kaasvulling, maar je kunt ook prima voor een andere vulling kiezen.
Snijd de paprika in kleine blokjes en snipper de ui. Doe een klein scheutje olie in een hapjes pan en fruit de ui en paprika aan voor 5 minuten. Doe de de kruidenroomkaas en kruiden erbij. Zodra de roomkaas is gesmolten roer je de tortellini door de saus.
Doe
de inhoud van de pan daarna in een ovenschaal, strooi er wat geraspte
kaas over en zet nog even 10-15 minuten in de oven totdat de kaas
gesmolten is. Serveer met wat rucola, een snufje verse peper en eet
smakelijk!
Bon appétit!
