Traybake aardappels en kip

Recept voor 4 personen
Ingrediënten
- 800 gr roseval aardappeltjes
- 400 gr kippenvleugels
- 125 gr chorizo
- 2 rode uien
- 1 groene paprika
- 1 citroen
- rozemarijn
- olijfolie
- zout, peper
Bereiden
Verwarm de
oven voor op 200 °C. Snijd de chorizo in blokjes. Snijd de ui in stukken en snijd de citroen in 8 parten. Snijd de aardappels in 4 parten.
Meng de chorizo, uien, citroen, rozemarijn, aardappels, kippenvleugels met een flinke scheut olijfolie en wat zout en peper. Verdeel het geheel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de traybake ongeveer 20 minuten in de voorverwarmnde oven.
Snijd de paprika in blokjes. Verdeel de paprika over de traybake en bak de traybake nog 5 minuten in de oven.
Bon appétit!
