Traybake aardappels en kip

Recept voor 4 personen

Ingrediënten

  • 800 gr roseval aardappeltjes
  • 400 gr kippenvleugels
  • 125 gr chorizo
  • 2 rode uien
  • 1 groene paprika
  • 1 citroen
  • rozemarijn
  • olijfolie
  • zout, peper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.  Snijd de chorizo in blokjes. Snijd de ui in stukken en snijd de citroen in 8 parten. Snijd de aardappels in 4 parten.

Meng de chorizo, uien, citroen, rozemarijn, aardappels, kippenvleugels met een flinke scheut olijfolie en wat zout en peper. Verdeel het geheel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak de traybake ongeveer 20 minuten in de voorverwarmnde oven.

Snijd de paprika in blokjes. Verdeel de paprika over de traybake en bak de traybake nog 5 minuten in de oven.

Bon appétit!

© 2019 Recepten van Renate en Karen. Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin