Traybake met bloemkool

Recept voor 4 personen
- Ingrediënten:
- 1 bloemkool in roosjes
- 2 el Vadouvan, curry madras of kerrie en komijn
- 2 tenen knoflook
- olijfolie
- 350 gram gehakt
- 1 kleine ui gesnipperd
- 1 ei
- ± 5 el paneermeel
- 500 gram aardappels in blokjes (eventueel met schil)
- eventueel verse dragon voor garnering
Bereiden:
Verwarm oven op 200 graden. Meng het gehakt met knoflook, 1 el vadouvan, ui, ei, paneermeel, peper en zout naar smaak. En maak balletjes van ongeveer veer 3 cm doorsnede.
Meng de gewassen bloemkoolroosjes met 1 el vadouvan en 2 el olijfolie. Meng de aardappelpartjes met 2 el olijfolie, peper en zout naar smaak.
Verdeel op een ovenplaat bedekt met ovenpapier de bloemkool, aardappels en gehaktballetjes over en zet ongeveer 30 minuten in de oven. Tussendoor wel even mengen.
Bon appétit!
