Traybake zalm

Recept voor 4 personen
Ingrediënten
- 450 gr voorgekookte krieltjes
- 400 gr zalmfilet
- 1 winterpeen
- 1 courgette
- 200 gr sperziebonen
- 1 rode ui
- 1 citroen
- 3 tomaten
- olijfolie
- zout, peper
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 °C. Schrap de winterpeen en snijd in kleine blokjes. Snijd de uiteinden van de sperziebonen. Kook de sperziebonen en de winterpeen in 5 minuten beetgaar. Snijd de courgette in halve maantjes. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de citroen en tomaten in parten.
Meng de krieltjes, winterpeen, sperziebonen, courgette, ui, citroen en tomaten met een flinke scheut olie en zout en peper. Verdeel het geheel over een beklede bakplaat en bak de traybake ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven.
Snijd intussen de zalm in stukken. Verdeel de zalm over de traybake en bak de traybake nog 5 minuten in de oven.
Bon appétit!
